Een unieke collectie.

ANNE & VALENTIN
Unieke brillencollectie van een merk dat vindt dat jij je niet hoeft aan te passen aan een montuur, maar het montuur moet passen bij de unieke kenmerken van jouw persoonlijkheid. Klik hier om naar de website van Anne & Valentin te gaan.

GIORGIO ARMANI
De collecties zonnebrillen en monturen van Giorgio Armani worden gekenmerkt door hun Italiaanse stijl en karakter. Stuk voor stuk unieke monturen met een eigen look, van een mooie kwaliteit. Klik hier om naar de website van Giorgio Armani te gaan.

BBIG
Goed, ze zijn wat kleiner, hebben een hogere stem, zijn hier en daar wat onbesuisd, hebben een zekere bijsturing nodig en moeten nog heel veel leren. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze geen smaak hebben. Integendeel. Kinderen voelen feilloos aan wat ze wèl en wat ze niet mooi vinden. Ook als het gaat om de keuze van hun bril. Uiteindelijk zijn zij degenen die ermee het schoolplein op moeten… Klik hier om naar de website van BBig te gaan.

DUTZ EYEWEAR
Iedereen kan zo Dutz zijn! Dutz zijn brillen van Nederlandse bodem. De collectie richt zich op mannen en vrouwen van alle leeftijden. Dutz heeft speciale aandacht besteed aan mensen met grote en kleine gezichten. Vaak hebben deze moeite om een ​​passend montuur te vinden. Dutz voldoet aan de behoeften van diegenen die een groter of kleiner formaat nodig hebben, maar geen concessies willen doen aan het ontwerp. Klik hier om naar de website van Dutz Eyewear te gaan.

ETNIA BARCELONA
Creatief, vrolijk, kleurrijk; de kenmerken van een Etnia Barcelona bril. Met gedurfde kleurcontrasten, dikke monturen en felle patronen doorbreken de Etnia Barcelona brillen de regels. Klik hier om naar de website van Etnia Barcelona te gaan.

HOFFMANN NATURAL EYEWEAR
Sinds 1978 maakt dit exclusieve Duitse familiebedrijf luxueuze monturen in hun eigen atelier. Gemaakt met finesse en passie van natuurlijke materialen, met de hand. Klik hier om naar de website van Hoffmann te gaan.

LINDBERG
Het Deense monturenmerk Lindberg neemt een unieke plaats in. Ieder montuur kenmerkt zich doordat zij geen enkel schroefje bevat. De ontwerpers van Lindberg hebben het minimalisme tot in de perfectie doorgevoerd in hun zeer herkenbare eigen stijl. Klik hier om naar de website van Lindberg te gaan.

OAKLEY
Het brillenmerk Oakley is in 1975 opgericht door ‘mad scientist’ Jim Jannard. Oakley was de naam van zijn hond. In 1984 ontwikkelde Oakley de eerste zonnebril, die de vorm van het gezicht volgt. De techniek om de glazen rond te maken, is in de loop der jaren geperfectioneerd tot het tegenwoordige High Definition Optics.
Oakley glazen worden gemaakt van het door Oakley zelf ontwikkelde Plutonite. Een nagenoeg onbreekbaar glas en vrij van onzuiverheden. Door de combinatie met HD Optics is Oakley een absolute must-have voor de topsporter. De meeste Oakleys ook op sterkte verkrijgbaar! Klik hier om naar de website van Oakley te gaan.

OLIVER PEOPLES
Oliver Peoples is in 1986 opgericht door de twee opticiens Ken Schwartz en Larry Leight. Zij vestigden hun eerste winkel aan Sunset Boulevard in West Hollywood. De naamsbekenheid steeg enorm snel nadat zij vrijwel direct filmsterren en beroemdheden als klant hadden. Ook is Oliver Peoples vaak terug te zien in bekende Amerikaanse films.
Dit merk kenmerkt zich door jaren dertig accenten en ontwerpen. Niet zo gek, want het merk is ontstaan door het vervaardigen van nieuwe modellen met originele materialen uit deze tijd. Klik hier om naar de website van Oliver Peoples te gaan.

PERSOL
Persol is een bijzonder Italiaans merk gespecialiseerd in luxe zonnebrillen voor mannen en vrouwen, maar heeft ook brilmonturen in haar collectie. Persol is afgeleid van ‘per il sole’, dat ‘voor de zon’ betekent. Persol heeft een aantal unieke patenten op haar naam staan, inclusief het prachtige Meflecto systeem en de Victor Flex neusbrug. De Collezione Classics is een collectie van de meest iconische en klassieke modellen van Persol. De Collezione Design bestaat uit innovatieve modellen met voornamelijk zeer lichte monturen van metaal. De Collezione Suprema is de heritage collectie, en bestaat uit heruitgaven van de meest legendarische Persol zonnebrillen. Klik hier om naar de website van Persol te gaan.

PRADA
Het modehuis Prada is ontstaan in 1917 en wordt gezien als een van de meest invloedrijke binnen de modeindustrie. Het merk is modern en onderscheidend. Klik hier om naar de website van Prada te gaan.

RAY-BAN
Oorspronkelijk ontworpen voor piloten omstreeks 1937. De naam Ray-Ban is een verbastering van ‘Ban the (light) ray’, wat uitbannen van lichtstralen betekent. De huidige collectie van Ray-Ban heeft nog steeds de oudste modellen, die ‘De Iconen’ worden genoemd. De Wayfarer, Aviator, Cockpit, Clubmaster en Caravan behoren hier o.a. toe. Klik hier om naar de website van Ray-Ban te gaan.

SERENGETI
De bijzondere brillencollectie van Serengeti combineert twee verschillende glastechnieken met elkaar. De Photochromic-techniek zorgt ervoor dat het glas meekleurt op basis van lichtcondities en de Spectal Control-techniek filtert bepaalde golflengtes voor een betere verzadiging van kleuren. In 1980 kwamen deze technieken voor het eerst samen en twee jaar later werd het merk Serengeti gelanceerd. Het zonnebrillenmerk borduurde voort op oogzorg en ontwikkelde onder andere een speciale bril voor tijdens het autorijden. Klik hier om naar de website van Serengeti te gaan.

TOM FORD
De brillen van Tom Ford dragen duidelijk zijn signatuur. U herkent telkens het T-teken aan de hoeken van het montuur. Sommige modellen van Tom Ford zijn retro en duidelijk aanwezig. Anderen zijn weer subtiel en elegant. Klik hier om naar de website van Tom Ford te gaan.

VINGINO EYEWEAR
Bekend van de kinderkleding. Kwalitatief hoogwaardige kinderbrillen waarin elk kind er cool uitziet! Vrolijk en kleurrijk. Klik hier om naar de website van Vingino te gaan.

VOGUE
De Brillen van Voque zijn voor een breed publiek. Hip en modieus voor de jonge brillendrager, maar ook stijlvol en deftig voor de oudere. Vlotte kleuren, makkelijk draagbaar. Klik hier om naar de website van Vogue te gaan.